За нас


Лапе.бг е сайт, с единственото предназначение да продава еднократни пелени, хигиенни консумативи и продукти за най-малките съкровища 

Създадохме Lape.bg през 2014 г., като естествен отговор на затруднение, с което се сблъсквахме самите ние – пелени и бебешки стоки са нужни, но излизането с детето често е затруднение. Основен предмет бяха пелени, а в последствие, и до момента продължаваме да разширяваме нашата гама с бебешки и детски стоки.

В момента работим с над 20 производителя и предлагаме около 1 000 различни бебешки продукта - пелени, козметика, детски столчета и аксесоари, бебешки млека, шишета, електроуреди.

Защо да пазаруваме онлайн?

Онлайн пазаруването е част от съвремието. Има много предимства и малко недостатъци: правите го от вкъщи, от бюрото, от офиса. Цената в много от случаите е по-ниска от цената, на която бихте купили продукта в аптека или магазин. Доставката е на ниска цена (за София дори е безплатна).

Какъв е рискът от онлайн пазаруването?

Когато иде реч за детски стоки той е почти нулев. Тук нямаме обичайните проблеми както при дрехите например – да не ти стане, да не ти отива. Вие знаете точно какво ще получите.

Почти не съществува и проблемът с гаранцията и обслужването на продукта, който обикновено е фактор при покупката на техника онлайн. Не на последно място – стойността на бебешките стоки като цяло не е висока.

Защо от Lape.bg?

Ние сме малка и семейна фирма. Въпреки увеличения обем на работа и обхват на нашата дейност, семейният формат на фирмата ни е нещо, което не бихме искали да променим. Когато общувате с нас, на телефоните ни, имейла или чрез сайта, срещу вас стои реален човек, а не предварително дефинирани отговори. За наша радост, процесът ни на работа е модернизиран, което ни предпазва от грешки. За скромните ни, близо 2 години работа, сгрешените поръчки са единици.

Lape.bg е специализиран магазин. Направленията ни не са много и знаем какво продаваме. Продуктитев нашия сайт са придружени с подробни описани и снимки. Така вие ще знаете предварително дали това, което разглеждате е това, което ви е нужно.

Тук не сте статистика. Точно, защото сме малка и семейна фирма, всяка поръчка получава нужното лично внимание. Ако например, забележим, че си поръчвате дадена опаковка, а в момента например има намаление на друга опаковка от същата стока - ще ви се обадим и ще ви кажем. Ако пък направите две поръчки, една след друга, ние ще ги обединим в една, без да плащате двойна доставка.

Как става доставката?

За разлика от големите онлайн доставчици, ние и тук влагаме личното си отношение. Когато доставяме това, което сте избрали, ние се опитваме това да стане в удобен за вас час. В провинцията, това става с наш партньор – куриер. В София доставяме поръчката ви лично, като винаги се обаждаме предварително, за да изберем заедно удобен час на доставката.

Колко струва доставката и в какъв срок става тя?

Доставката за гр. София в рамките на 5 работни дни е безплатна. Ако имате нужда от спешна доставка за София, то тя струва 3.00лв, и се извършва в рамките на 2 работни дни.

Цената на доставка за страната е 4.50 лв.

Как става плащането?

Плащането при нас е съвсем стандартно – избрали сме три възможни опции – с наложен платеж, при доставка, с банкова карта чрез системата иПей, или по банков път. Имайки предвид стойността на продуктите, считаме, че и трите варианта са напълно безрискови.

Мога ли да върна закупен продукт?

Разбира се. В рамките на 14 дни от датата на покупката, можете да върнете закупеното. Нужно е да попълните формуляра за връщане на продукт на нашия сайт, след което да изпратите стоката обратно към нас. Разбира се, тя трябва да бъде в състоянието, в което е била доставена от нас.

Бюлетин

* Е-поща:

* Име:

* Списък